Problemi sa zglobovima i sportske povrede

No dol krema

®NO DOL krema ima zaštitno i umirujuće dejstvo; njena primena je naročito efikasna u slučajevima bolnih i ukočenih zglobova. Preporučuje se i za ublažavanje bolova nakon treninga i sportskih povreda, kao i kod različitih povreda tetiva, mišića i zglobova. Arnika ima protivupalno i analgetsko dejstvo pa se preporučuje u tretmanu hematoma, distorzija, kontuzije tkiva i kod reumatskih tegobs mišića i zglobova. Aloja ima protivupalno dejstvo pa se preporučuje kod zapaljenskih i degenerativnih promena na zglobovima. Bela vrba ima antipiretičko i antireumatsko dejstvo (zahvaljujući prisustvu salicina - molekula koji ima dejstvo analogno aspirinu), ali bez neželjenih efekata karakterističnih za nesteroidne antiinflamatorne lekove.   

 

REZULTATI KLINIČKOG ISPITIVANJA

(sprovedeno na Institutu za reumatologiju Univerziteta u Beograd)

primena Nodol kreme sonoforezom je potpuno opravdana i pokazala se superiornijom u efektima od jednostavne primene impulsnog UZ u terapiji gonartroze.

 

Uputstvo za upotrebu :
Kremu nanositi, najmanje dva puta dnevno, na bolna mesta i masirati do potpune apsorpcije.

 

Upozorenja:
Prestati sa upotrebom u slučaju da se pojavi iritacija (crvenilo, svrab) ili hiperosetljivost kože.  No dol krema ne sme da se nanosi na oštećenu kožu i u blizini očiju. Samo za spoljašnu upotrebu.

 

MEDICINSKO SREDSTVO

Sastav

  • Glukozamin
  • MSM kompleks
  • Ekstrakti bele vrbe, šafrana, đavolje kandže, aloje i arnike

Pakovanje

Krema 100ml

Proizvod je dostupan u privatnim i državnim apotekama i Lilly drogerijama - bez recepta.

Copyright BGB Italiana 2014.
Powered by SOL Produkcija.