Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

 

 

Proširene vene i slaba mikrocirkulacija

 

ERBAVEN FLASTERI

Erbaven flaster je inovativni proizvod na bazi trokserutina (dobija se iz cveta japanskog bagrema), divljeg kestena, ginka, aloje, kostrike, centele, borovnice i drugih ekstrakata, koji donosi brzo olakšanje umornim nogama, smanjuje oticanje i težinu u nogama i pospešuje vensku cirkulaciju. Praktični za upotrebu, aplikuju se jednostavno, direktno na kožu u predelu gležnjeva ili na gornji deo lista iza kolena. Zahvaljujući modernoj tehnološkoj izradi Erbaven flasteri imaju osobinu kontinuiranog i kontrolisanog oslobađanja aktivnih sastojaka tako da je delovanje ravnomerno tokom 6-8 h. Nakon tog perioda flaster treba skinuti sa kože. Rezultati su vidljivi odmah nakon prve aplikacije.

Proizvod ne sadrži boje, parfeme, parabene i silikone.

Dermatološki testiran, hipoalergijski proizvod.

 

Aktivni sastojci:

TROKSERUTIN - flavonoid koji se dobija iz pupoljka japanskog bagrema. Efikasan je u tretmanu venske insuficijencije i edema, povoljno utiče na mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara.

ESCIN - ima antiinflamatorno, antiedemsko i venotonično dejstvo. Smanjuje propustljivost kapilara i izlazak tečnosti iz krvnih sudova čime otklanja otoke i težinu u nogama.

KOSTRIKA - koristna kod hronične venske insuficijencije, kod venolimfatičke insuficijencije i kod pucanja kapilara. Povećava venski tonus i stimuliše eliminaciju tečnosti jer stimuliše diurezu.

CENTELA - tradicionalno se koristi kod oticanja nogu, za lečenje celulita i uopšte kod problema sa venskom cirkulacijom.

BOROVNICA - sprečava propustljivost kapilara. Ima antitrombocitno i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući antocijanima i taninima deluje vazoprotektivno i sprečava nastanak otoka.

DIVLJI KESTEN - sadrži escin i eskulin, glukozide koji povoljno utiču na vensku i limfnu cirkulaciju. Deluje vazoprotektivno i venotonično.

ALOJA - umiruje bolove i deluje protivupalno.

EUKALIPTUS i MENTA - obezbeđuju prijatan osećaj svežine.

Način upotrebe

  1. Flaster uvek stavljati na čistu i suvu kožu, prethodno opranu sapunom.
  2. Iz kesice izvaditi strip sa flasterima.
  3. Skinuti flaster sa stripa i zalepiti na gležnjeve obe noge ili iza kolena (na potkoleni deo lista noge).
  4. Ostaviti da deluje 6-8 h i onda flaster nežno odstraniti sa kože.

Pakovanje

24 flastera

Upozorenja

Samo za spoljašnju upotrebu. Flasteri su za jednokratnu upotrebu, nakon 6-8h skinuti sa kože i baciti. Ne izlagati temperaturi preko 40°C. Nakon upotrebe uvek dobro zatvoriti kesicu sa preostalim flasterima.

Proizvod je dostupan u privatnim i državnim apotekama i Lilly drogerijama - bez recepta.

Partner za on-line poručivanje 

Copyright BGB Italiana 2014.
Powered by SOL Produkcija.