Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

 

 

Proširene vene i slaba mikrocirkulacija

 

ERBAVEN RETARD TABLETE

Erbaven retard  tablete su dodatak ishrani koji redovnom upotrebom otklanja tegobe proširenih vena, poboljšava perifernu mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara. Otklanja osećaj umora i težine u nogama, kao i osećaj svraba koji se javlja kod osoba sa proširenim venama. Redovno korišćenje tableta takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile.

Klinički testirano.
Ne sadrži: gluten, GMO, veštačke konzervanse i boje.
Pogodno za vegane.

Proizvod je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Sastav:

TROKSERUTIN - flavonoid koji se dobija iz pupoljka japanskog bagrema. Efikasan je u tretmanu venske insuficijencije i edema, povoljno utiče na mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara.
Divlji kesten -prirodno bogat escinom, pospešuje vazokonstrikciju smanjujući na taj način propadanje vena i kapilara i poboljšava funkciju perifernih krvnih sudova.
Centela - tradicionalno se koristi kod oticanja nogu, za lečenje celulita i uopšte kod problema sa venskom cirkulacijom.
Crveno groždje - zahvaljujući svom sadržaju antocijanozida i leukoantocijana, deluje kao vazotonik i sprečava pucanje kapilara.
Ruskus - ojačava zidove krvnih sudova i poboljšava venski tonus. Poboljšava izbacivanje prekomernih tečnosti stimulišući diurezu.
Vitamin C - ojačava zidove kapilara, reguliše propustljivost krvnih sudova i tako smanjuje prekomerno isticanje tečnosti koja dovodi do pojave otoka.
Borovnica - sprečava propustljivost kapilara. Ima antitrombocitno i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući antocijanima i taninima deluje vazoprotektivno i sprečava nastanak edema

Pakovanje:

30 tableta

Način upotrebe:

1 tableta dnevno, nakon jela.

Proizvod je dostupan u privatnim i državnim apotekama i Lilly drogerijama - bez recepta.

 

Partneri za on-line poručivanje:

 

 

 

Copyright BGB Italiana 2014.
Powered by SOL Produkcija.