Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

 

O KOMPANIJI ESI

 

Kompanija ESI srl je, već 40 godina, jedan od vodećih evropskih proizvođača dijetetskih dodataka ishrani, fitoterapijskih i kozmetičkih proizvoda. Osnovao ju je sadašnji predsednik, Antonio Maria Galleano, 1975. godine. 

 

Fabrika se nalazi u Albisola Marini, kod Savone (Italija), i prostire na 19.000 kvadratnih metara, od čega je 10.000 kvadratnih metara namenjeno proizvodnim pogonima, a preostali deo se koristi u administrativne i komercijalne svrhe.

 

Kompanija posluje u potpunosti u skladu sa normativima HACCP sistema, garantujući da se proizvodnja, skladištenje proizvoda i njihov transport sprovode u skladu sa svim važećim propisima. Pored toga, ESI kompanija ima i 9001 ISO SERTIFIKAT, koji garantuje UKUPNI KVALITET proizvoda, počevši od planiranja, do proizvodnje i komercijalizacije.

 

MISIJA

 

Misija kompanije ESI srl je da doprinese dobrobiti ljudi sa proizvodima koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.

 

PROIZVODNJA

 

Ekspertiza koja je sticana u periodu preko trideset pet godina poslovanja, zahvaljujući kontinuiranim naporima koji su usmereni ka naučnim istraživanjima, razvoju delotvornih proizvoda i efikasne inovacije formulacija, kao i striktan odabir i pažljiva kontrola sirovina, dovele su do toga da kompanija ESI bude među najboljim kompanijama u proizvodnji proizvoda prirodnog porekla.

 

 

Proizvodni standardi na najvišim nivoima kvaliteta su rezultat najmodernijih proizvodnih postrojenja i istraživanja, kao i razvoja i kontrole koja se odvija u savremenim laboratorijama. Detaljne i sveobuhvatne ESI kontrole kvaliteta počinju već od sirovina - Laboratorija za kontrolu kvaliteta je direktno uključena u organoleptičke, fizičko-hemijske i mikrobiološke testove.

 

Detaljnije informacije o proizvođaču ESI spa i proizvodima možete naći na sledećim sajtovima:

www.esi.it

www.rigenforte.com

www.aloefresh.com

 

 

Copyright BGB Italiana 2014.
Powered by SOL Produkcija.