Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

SERTIFIKATI KVALITETA

 

KOMPANIJA ESI JE ZA KVALITET PROIZVODA DOBILA SLEDEĆE:

 

  • 1995. godine - Ovlašćenje Ministarstva zdravlja za proizvodnju dijetetskih dodataka ishrani
  • 1997. godine - Ovlašćenje za proizvodnju homeopatskih lekova.
  • 1999. godine - ISO 9001 sertifikat, koji garantuje potpuni kvalitet ESI proizvodnje.
  • 2002. godine - Nadogradnja sistema kvaliteta u skladu sa Evropskim regulativama ISO 9001:2000
  • 2004. godine - ESI je dobila sertifikat proizvoda za liniju sokova Aloe Vera.
  • 2009. godine - ESI je od CCPB (kompanija ovlašćenja od strane Ministarstva poljoprivrede, hrane i šumarstva da vrši kontrolu i dodelu sertifikata za organske proizvode) dobila ovlašćenje za komercijalizaciju organskih proizvoda.

 

CERTIQUALITY

 

ESI kompanija posluje u potpunosti u skladu sa normativima HACCP sistema, garantujući da se proizvodnja, skladištenje proizvoda i njihov transport sprovode u skladu sa svim važećim propisima. Pored toga, ESI kompanija ima i 9001 ISO SERTIFIKAT, koji garantuje UKUPNI KVALITET proizvoda, počevši od planiranja, do proizvodnje i komercijalizacije.


Zahvaljujući priznanjima prestižnih učesnika IQ mreže (The International Certification Network), stečeni sertifikati su važeći u svim evropskim zemljama, Kanadi, Japanu i ostalim visoko razvijenim zemljama u svetu.

 

NATURCAPS

 

ESI srl ne koristi ne uobičajene kapsule poreklom iz goveđeg želatina, već novu  vrstu biljnih kapsula Naturcaps® koje se sastoje od biljnih vlakana dobijenih fermentacijom biljke tapioke. One su potpuno prirodne, bez veštačkih boja i lako svarljive. Pogodne su za osobe koje su na vegetarijanskom i veganskom režimu ishrane.

 

GLUTEN FREE

Svi dijetetski suplementi kompanije ESI su bez glutena što ih čini pogodnim za upotrebu kod svih osoba koje su intolerantne na gluten i/ili boluju od celijakije.

 

KLINIČKA TESTIRANJA

 

Kompanija ESI srl sarađuje sa Univerizitetima, Istraživačkim institutima i klinikama u Italiji i drugim evropskim zemljama, kako bi efikasnost i bezbednost proizvoda bili dodatno testirani i potvrđeni.

 

Copyright BGB Italiana 2014.
Powered by SOL Produkcija.