Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

PRIVATNOST PODATAKA


BGB Italiana d.o.o. poštuje Vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti ličnih podataka koje delite sa nama. Možete da istražite naše veb stranice, bez pružanja bilo kakve informacije o sebi. Ovde se možete informisati kako se prikupljaju i koriste Vaši lični podaci.


Prikupljanje informacija


Na ovom sajtu, mogu se prikupiti određene anonimne informacije pasivno (tj, bez da ste aktivno pružili informacija) koristeći različite tehnologije kao što su kolačići, internet oznake, datoteke evidencije, evidencije servera i Clickstream. Internet pretraživač automatski prenosi na ovom sajtu neke od ovih anonimnih informacija, kao što su URL veb stranice sa koje ste uneli i adresu Internet Protocol (IP) i verzije pretraživača koje vaš računar koristi. Takođe, datum, vreme pristupa i stranice koje ste uneli dok je ostala na sajtu. Ove informacije se koriste za poboljšanje i upravljanje sajtom i  pri analiziranju trendova. Ovaj sajt takođe može da prikuplja anonimne informacije o računaru preko kolača i internet oznaka. Možete podesiti pregledač da vas obavesti kada je cookie poslat ili da odbije kolačiće, ali određene funkcije ovog sajta ne mogu raditi bez kolačića.

BGB Italiana d.o.o. prikuplja lične podatke kada odlučite da tražite informacije putem e-pošte. SRC koristi samo takve podatke, ako su prikupljeni sa prihvaćenim praksama privatnosti u skladu sa ovom politikom i propisima.

 

Kolačići / Cookies i tehnologija praćenja

 

Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili prenošenje virusa na računar. Kolačić fajl može da sadrži informacije kao što su ID korisnika koji sajt koristi da prati stranice koje ste posetili. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska ili pročitati druge kolačiće sa drugih sajtova.

Naš sajt koristi niz tehničkih metoda za praćenje, uključujući i praćenje pristupa stranicama. BGB Italiana d.o.o. takođe koristi ove tehničke metode za analizu saobraćaja na našem sajtu, kao što je učestalost sa kojom naši korisnici posećuju razne delove našeg sajta.

 BGB Italiana d.o.o. ne koristi Vaše lične podatke.

Otkrivanje i razmena informacija

Bez Vaše izričite saglasnosti, BGB Italiana d.o.o. ne prenosi lične podatke trećim licima, osim ako smo prinuđeni da to uradimo po zakonu.

 

Bezbednost podataka

 

Vaši lični podaci su zaštićeni radi Vaše privatnosti i bezbednosti.

 

BGB Italiana d.o.o. štiti bezbednost i tajnost podataka koje ste nam poslali kroz fizičke, tehničke i upravljačke procedure. Mi upozoravamo da uprkos svim naporima koje pravimo, ne postoji savršena ili neprobojna mera bezbednosti. Iako ulažemo sve napore da zaštitimo svoje lične podatke, ne možemo garantovati sigurnost podataka koji se prenose do nas, pa apelujemo da preduzmete sve mere da zaštitite Vaše lične podatke kada ste na Internetu. Menjajte lozinke često, koristite kombinaciju slova i brojeva i pobrinite se da koristite siguran pretraživač.

Naš sajt sadrži linkove ka veb sajtovima kojima upravljaju druge kompanije. Iako smo pažljivo odabrali naše poslovne partnere, BGB Italiana d.o.o. nije odgovorna za politiku privatnosti veb sajtova trećih lica. Preporučujemo da kada napustite naše veb stranice, proverite privatnosti tih veb stranica treće strane.

 

Promene u ovom Ugovoru o privatnosti

 

BGB Italiana.d.o.o. će povremeno izmeniti ovu politiku i o svakoj promeni možete da se informišete na našoj veb stranici.

 

 

 

Zaštita privatnosti međunarodna

 

Lične podatke držimo pod kontrolom i obrađuju se u Srbiji.
 

Kontakt

 

BGB Italiana d.o.o. pozdravlja sve komentare koje imate o ovoj izjavi o privatnosti.

Ako mislite da se ne pridržavamo ove izjave o privatnosti, obratite nam se putem e-maila na office@bgbitaliana.rs  ili poštom na adresu navedenu na stranici Kontakt, a mi ćemo uložiti razuman napor da se nepravilnosti otklone u najkraćem mogućem roku.

 

 

Copyright BGB Italiana 2014.
Powered by SOL Produkcija.