Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

PROIZVODNI POGONI

 

Impresivni proizvodni kapaciteti objekata omogućavaju da se napravi preko 300,000 tableta na sat, različitih vrsta i oblika, poput slatkih medvedića i dinosaurusa za proizvode namenjene deci, ili praktičnih patentiranih ovalnih tableta, ili čak mikro tableta koje se lako gutaju. Dobijene tablete se odmah i direktno proveravaju u proizvodnoj zoni kako bi se u realnom vremenu proverila njihova usklađenost sa potrebnim parametrima. ESI takođe poseduje sofisticirana postrojenja za oblaganje tableta filmom. 

 

Mašina za punjenje kapsula može napraviti do 80,000 kapsula na sat, koje su dostupne u različitim formatima. Postiže se veliki kapacitet i pored složenosti formulacija i širokoj paleti vrsta razvijenih proizvoda. Kompleksna tehnologija “produženog oslobađanja” (koja se primenjuje u pojedinim proizvodima) je nova tehnologija koju je ESI razvio i patentirao. Ona omogućava da se u običnu kapsulu unesu 4 mikro tablete koje se rastvaraju u različitim vremenskim intervalima i na taj način organizmu obezbeđuju postepenu i potpunu iskorišćenost aktivnih sastojaka koji se u njima nalaze.

 

 

Proizvodi koji izlaze sa proizvodne trake se onda dodatno proveravaju: uzimanje uzoraka se vrši prema prethodno utvrđenim intervalima, a potom, nakon svih neophodnih analiza, počinje faza pakovanja.

 

Tablete, kapsule i perle se mogu pakovati u bočice ili blister pakovanja. Konačna provera uzorkovanih gotovih proizvoda je dodatni dokaz kompletnosti i sveukupne pouzdanosti ESI proizvoda. 

 

Zona za pakovanje tečnih proizvoda može da proizvede do 12,000 boca na sat, a koriste se zapremine od 15 ml do 1 litra, uključujući jednokratne bočice, sa ili bez improvizovanog zatvarača.

 

ESI posvećuje posebnu pažnju karakteristikama i formulacijama proizvoda. Svi proizvodi koji ispunjavaju potrebne specifikacije se smeštaju u skladišta kako bi se pripremili za transport i kako bi se blagovremeno isporučili na sva prodajna mesta.

 

 

 

Copyright BGB Italiana 2014.
Powered by SOL Produkcija.